Tjele Entreprenørforretning ApS

Tjele Entreprenørforretning ApS er en alsidig entreprenør virksomhed, som hovedsagelig betjener private og erhvervskunder i Tjele og Viborg. I det daglige går vi under navnet TEF.

TEF blev etableret i 2002 af Mikael Kristensen og Niels Nielsen. De havde forinden arbejdet i samme entreprenørfirma i 9 år. Deres store erfaring og indsigt i entreprenørområdet er firmaets garanti for god kvalitet hver gang.

TEF startede oprindelig i Rødding med Mikael og Niels som eneste medarbejdere. Der gik dog ikke længe før de ansatte deres første medarbejder, og siden er medarbejderstaben vokset stille og roligt til ca. 20 faste medarbejdere, hvor mange har været ansat igennem længere tid.

I 2007 købte Mikael en nedlagt ejendom i Ørum mellem Viborg og Randers, som blev indrettet med værksted og lager. Det blev med tiden for småt og i 2014 byggede TEF administration og personalefaciliteter og alt aktivitet foregår nu på adressen i Ørum.

1. april 2011 overtog TEF maskiner og medarbejdere fra PJS Entreprenørforretning og kunne herefter tilbyde underpresning/underboring.

God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start.

Vores medarbejdere er vores vigtigste resource.

Tjele Entreprenørforretning ApS
Tjele Entreprenørforretning ApS
Entreprenør maskiner
Entreprenør maskiner